Om oss

NOAMI

Klær skal være gøy, morsomt, fint, behagelig, inspirerende og gi deg en god følelse. Hvert plagg forteller en egen historie, gir unike inntrykk, og får deg til å føle deg fantastisk. Dette er kriterier vi i Noami har satt for oss selv når det kommer til produktene vi selger. 

 

Litt om våre merker

HISTORIEN OM NOA NOA

Noa Noa ble grunnlagt i 1981 av brødrene Harald og Lars Holstein som et feminint alternativ til datidens tøffe og kantete mote. Navnet NOA NOA betyr “enkelt og harmonisk” på Tahitisk og er innbegrepet av det feminine og bohemske pregede NOA NOA-universet.
 
Våre kolleksjoner er designet i Danmark på NOA NOAs hovedkontor i idylliske omgivelser i Nordsjælland, og er produsert av partnere av høy kvalitet over hele verden som lever opp til høye standarder innenfor selskapets sosiale ansvarskode. NOA NOA er også medlem av BSCI, The Business Social Compliance Initiative.
  

NOA NOA-MÆRKET OG PRODUKTET

NOA NOA er et internasjonalt motemerke med sterke røtter i den danske designtradisjonen. Våre feminine kolleksjoner er designet for kvinnen som elsker godt håndverk, kvalitet og vakre detaljer.

Godt håndverk, kvalitet, god passform, bærekraft og kjærlighet til detaljer er kjerneverdiene til NOA NOA. Alle trykkene våre er enten basert på antikke design eller håndtegnet av vår trykkdesigner.